WORD EEN AVEDA SALON

Aveda heeft
een verhaal.

–Stijn Pellegrims
Mo’na Spa in Mechelen


Aveda, hun
missie en
visie is waar
ik mezelf bij aansluit.

–Frank Jansen
We Care lifestyle - salon in Soest


Sinds ik 18 jaar geleden als kapper kennismaakte met Aveda is het merk een constante in mijn leven. Toen ik 11 jaar geleden met deze salon begon, was het logisch dat ik voor Aveda koos als partner. Aveda heeft een verhaal. Zo’n 10 tot 15 jaar geleden sprak nog geen enkel merk over experience. Aveda wel. Dat was altijd al een beleefmerk. Het benadrukt de structuur en de geur en is breder dan de meeste kappersmerken.
Aveda maakt het mogelijk ons salon te onderscheiden. Natuurlijk is voor hun geen modewoord maar een missie. Van deze missie maken wij graag deel uit.

Stijn Pellegrims,
Mo’na Spa in Mechelen

Sinds ik in 1998 in aanraking ben gekomen met Aveda raakte ik direct verliefd. Nu kan ik mezelf wel een Aveda specialist noemen maar met de komst en uitbreiding van hun professionele Full Spectrum Hair color kan ik alles maken wat er ik graag zie in het haar van mijn gasten. Full Spectrum Deep, Deposit of Greyblending het is er allemaal. Prachtige kleuren met een natuurlijke glans en dekking. En de kwaliteit van het haar zelfs na een ontkleuring is verbluffend. Aveda blijft innoveren en daar waar behoefte aan is pakken ze op. Aveda zorgt voor goede technische ondersteuning in de salons of op het trainigscentrum en voor mij als salon eigenaar is dit super belangrijk en houd het mijn team ook erg gemotiveerd. En voor mijn gasten in de salon hebben ze zeer goede thuisverzorgingsproducten, er is voor iedereen iets. Aveda, hun missie en visie is waar ik mezelf bij aansluit.

Frank Jansen,
We Care lifestyle-salon in Soest

Aveda is een
levenswijze.

–Isabelle Nijs
Hasselt Lifestyle
Salon & Spa in Hasselt


Aveda is, voor
mijn team en
mezelf,
een echte
game
changer
geweest.

–Jeremy Buchet
By Jeremy in Luxemburg


Het draait om de belevenis en om een prachtig verhaal, dat meegegeven wordt aan mijn team en mijn gasten, een kapstok in hun levensweg! De filosofie, visie en missie van Aveda sluit aan bij mijn levensvisie en lifestyle. Daarom was het voor mij als vanzelfsprekend om een Aveda Lifestyle salon te beginnen. Mijn jong team neemt dit verhaal ook mee in hun leven en brengt dit ook over naar de gasten. Aveda is een levenswijze. Het draait om de belevenis en om een prachtig verhaal, dat meegegeven wordt aan mijn team en mijn gasten, een kapstok in hun levensweg!
Daarnaast heeft Aveda mij voor de volle 100% gesteund bij het openen van mijn salon.  Het hele Aveda team zorgt voor een persoonlijke aanpak van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De steun die ik kreeg van educatie en marketing is ongezien!

Isabelle Nijs,
Hasselt Lifestyle Salon & Spa in Hasselt

Aveda is, voor mijn team en mezelf, een echte game changer geweest. Niet alleen is de diversiteit van de producten eindeloos maar biedt het merk ook het beste van natuurlijke ingrediënten. Aveda heeft mijn relatie met de beauty industrie veranderd, daar ik nu een zekerheid heb over de gezondheid van mijn gasten en mijn team.
Al mijn gasten houden zoveel van AVEDA! Wat mij enorm inspireert is de AVEDA-community!

Not Only we are boundless with the diversity of products and services but we can fully trust the brand about getting the best of natural components. It changed my relation to the beauty industry as i feel secure about both guests and my team health. All of my guests transitioned and love AVEDA, I love the community evolving around the brand. It’s very stimulating!

Jeremy Buchet,
By Jeremy in Luxemburg

Ik viel voor de
natuurlijke
en holistische
benadering
van Aveda.

–Frank Salomé
Frank Salomé in Ermelo


Schoonheid
in alle
facetten.

–Jenny’s Haarstudio
in Scheveningen


Ik viel voor de natuurlijke en holistische benadering van Aveda. En ik ben niet teleurgesteld! Door de ayurvedische basis zijn de producten onderscheidend en hebben de behandelingen meer diepgang. Het kleursysteem is uniek en biedt bijna onbeperkte mogelijkheden om creatief mee te werken. Ook in de organisatie van Aveda herken je dezelfde benadering; ze bieden goede educatie, fijne persoonlijke salonondersteuning en high-fashion promotiemateriaal!

Frank Salomé,
Frank Salomé in Ermelo

Met Aveda hebben we een partner gekozen die al sinds 1978 werkt met de kracht van duurzaamheid tot aan de bron met bloemen en planten extracten. De keuze om met Aveda samen te werken was voor ons vanzelfsprekend aangezien het klimaat in de wereld ons nauw aan het hart ligt. Duurzaamheid staat al sinds vier generaties centraal bij ons en we werken al 50 jaar lang in een loyale werksfeer met oog op een groene toekomst.
Aveda biedt een totaalconcept aan met steun en advies op zakelijk en educatief gebied. Samen met de SDP, de Aveda educatie en de marketing ondersteuning weten we nu telkens de juiste mix te vinden om onze klantenkring blijvend te vergroten. Dankzij deze ondersteuning kunnen we ons zorgeloos richten op onze creativiteit en gastvrijheid. Met Aveda als partner zien we een positieve omzetstijging van 25% en ontvangen we veel nieuwe gasten in ons rustgevend salon.

Jenny’s Haarstudio,
in Scheveningen

OVER AVEDA

IK BEN GEÏNTERESSEERD